jump to navigation

Kembang Tanjung Panineungan Pébruari 13, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Anaking Jimat Awaking
Basa Ema Mulung Tanjung Rebun-rebun
Di Pakarangan Nu reumis Keneh
Harita Keur Kakandungan Ku Hidep

Geus Opat Taun Katukang
Ema Nyipta Mulung Bentang
Nu Marurag Peuting Tadi
Benteng Seungit Ditiiran
Pangangguran

Anaking Jimat Awaking
Basa Ema Mulung Tanjung Rebun-rebun
Bet Henteu Sangka Aya Nu Datang
Ti Gunung Rek Ngabejakeun Bapa Hidep

Nu Opat Poe Teu Mulang
Ngepung Gunung Pager Bitis
Cenah Tiwas Peuting Tadi
Layonna Keur Kadieukeun
Dipulangkeun

Harita Waktu Layonna Geus Datang
Ema Ceurik Ieuh … Balilihan
Ras Ka Hidep Ieuh Na Kandungan
Utun Inji Budak Yatim Deudeuh Teuing

Harita Waktu Layon Geus Digotong
Ema Inget Kana Tanjung
Dikalungkeun Na Pasaran
Kembang Asih Panganggeusan Ieuh… Ti duaan

Anaking Jimat Awaking
Lamun Ema Mulung Tanjung Reujeung Hidep
Kasuat-suat na Pipikiran
Tapina Kedalna Teh Kuhariring

Hariring Eling Ku Eling
Kana Tanjung Nu Dipulung Eh …
Kembang Tanjung Nu Nyeungitan Pakarangan
Nu Nyeungitan Hate Urang, Panineungan

About these ads

Pairan»

1. dede - Agustus 6, 2007

bade yuhun keun tembangna tiasa teu

2. Kang Zid ti Banten Kidul - Oktober 30, 2007

aduh ieung mani aya ku waas.Emut jaman kapungkur,basa budak,hanjakal barudak ayeuna mah geus poho ka temah wadi.Leuwih apal lagudeungeun nu cenah mah gaul, gengsi jeung moder. Emh teungteuingeun lagu jeung budaya sunda bakal tumpur. Kumaha tah dulur-dulur ?

3. edwin-bintaro - Juni 19, 2008

Yaktos Kang…., mani waas pisan.

4. Rizky dimas - Désémber 22, 2008

kang,sae pisan nineung pisan kana lagu ieu teh.

hatur nuhun ah…….

5. Wawan - Méi 30, 2009

sumuhun, kagagas pisan Kang…


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: