jump to navigation

KORAN SUNDA April 5, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

Koran Sunda Salasa kamari
alhamdulillah, parantos medal hiji deui kamonesan urang sunda nu mangrupakeun koran sunda.
di ngaranan ‘Harian Koran Sunda’
kuring nampa beja gues lila koran ieu rek aya teh, ngan kakarak kamari poe salasa basa kuring rek digawe ka cirebon, di beus aya nu ngaguar eta koran. bakating ku rajin si akang nu ngical teh meni nerangkeun make basa sunda nu genaheun pisan kadanguna. harga na oge masih promosi, nu kuduna 1500 kamari masih keneh dijual 1000 perak.
eusina mah can pati-pati lumayan acan, maklum koran anyar, warta na ge masih keneh saeutik.
percaya lah, geus maju mah jadi bakalan leuwih alus.

asal ulah paeh ditengah jalan we.. siga nu heubeul.

Cag.

About these ads

Pairan»

1. A. Dhanny Khoet Kn - April 28, 2006

Enya sok asa nineng ari ninggali kamonesan anu kitu teh, nya rek teu nineng kumaha atuh kuring jauh ti anjeuna ( sunda ), tapi sugan we bisa tepung ayeuna-ayeuna……

hjatur nuhun warta kang Adhuy….

2. adhiawardana - April 29, 2006

kumaha kang dhan, tertarik hoyong langganan teu? ke sugan aya agen caket dinya :) sok karuya kang, ningali majalah mangle ge, eusina kitu-kitu keneh bae, bari duka saha nu masih langganan keneh eta majalah.
kumaha nya carana ngarah kamonesan kitu teh bisa jadi dipikaresep ku sakabeh urang sunda?

3. dedi kurnia - April 12, 2007

Sim kuring hoyong ngalanggan harian koran sunda tapi sim kuring dumuk di cirebon, naha aya kitu agenna ?

4. akhmad munir - Agustus 14, 2007

Kuring hirup di nagara matahari terbit geus 10 tahun, tapi tetep kuring urang sunda malah kana budaya sunda kuring beuki micinta. Budaya sunda jeung jepang ampir sarua aya undak usuk basana.

Cing atuh saha anu terang hompage majalah sunda, atawa koran sunda tiasa di bere nyaho.

5. Dedi Hana-fieka - Désémber 4, 2007

Kang Ahmad saelan, upami teu lepat mah kalebet Girang Rumpaka Koran SUNDA,, upami leres, naha sim kuring tiasa ngalebetan boh warta atanapi artikel/ carpon. Naha ditampi moal, upami kasab mah masih di kota Cirebon, diantos waleranana.

6. cucu sumantri - Pébruari 15, 2008

Sigana sim kuring kataji pisan kana eusi ieu koran, sok hayang nyoreang deui ka mangsa ka tukang, tutulisan jeung curat-coret dina koran deui, ku maha sakintenna upami sim kuring nyumbangkeun seratan dina ieu koran tiasa henteu?, diantos ah wartos salejungna. nuhun.

7. Uda Padang - Agustus 4, 2008

awak indak ngarati basa sunda, tolong ajaan uda basa sunda sadiki’ sadiki’

8. Uda Padang - Agustus 4, 2008

tolong carian awak pidato basa Sunda

9. afgan - Désémber 3, 2008

no komen!!!

10. Maliki Jayakirana - Januari 18, 2009

abdi ente tiasa cara sunda, yang abdi punya mah dari pargaulan wae.
tapi bumina abdi di citayeum tea, (DSD= Depok Sonoan Dikit).
budak-budak sekolahna ada palajaran basa Sunda.
Mudah-mudahan koran Sunda iye loba gunana buat budak-budak di imah iye
hatur nuhuuuun

11. GUSTIANINGSIH - Januari 31, 2009

SAYA GURU BAHASA YANG BARU MENGAJAR BAHASA SUNDA DI SMA. TOLONG DALAM KORAN SUNDA SERTAKAN JUGA HAL-HAL YANG BERHUBUNGAN DENGAN PENGAJARAN BAHASA SUNDA

12. kiki - Pébruari 9, 2009

hy

13. Pencari duit - Maret 19, 2009

hai,saya perlu bantuan,sekaran koran yang berbahsa sunda apa yah?nama websitenya kalo ada.haturnuhun.hehehe

14. Idi Tarsidi (SMUNEL) - April 13, 2009

Alhamdulillah nya aya keneh anu merhatoskeun kana basa sunda, abdi hoyong langganan koran basa sunda kumaha carana, sareng dimana ayana eta koran basa sunda teh ( punten nyariosna rada garihal / kirang sopan )

15. sa'duddin - Méi 8, 2009

edisi 07 mei 2009 hoyong di tayangken.

16. mang ajay tea - Juli 23, 2009

Alhamdulilah geuning parantos aya koran sunda mudah2an sing langgeng .punteun lamun bade langganan kedah kamana da simkurina ayena di semarang

17. rasim - Juli 27, 2009

ari hoyong langgan mangle kumahanya

18. zagor - Agustus 26, 2009

hoyong langganan kumaha ? :D

19. tony hawk - Oktober 18, 2010

woi… dikit amet

20. cie taeuun - Pébruari 23, 2011

ihh att sing panjang warta sunda th…

trss yg aga seru n menegang kan att

21. noys78abayan - Oktober 21, 2011

ngiring raos ah ngan aksarana meni aralit kieu jadi te patos katingali ku abi maklum tos aki-aki yeh..

http://nanoys.blogspot.com

http://tigangatax.blogspot.com

22. irsyad - Oktober 22, 2011

sunda tea

23. Claudia Putri - Oktober 29, 2011

hmpt .. abdi di piwarang milarian koran bhs.sunda ….. tapina judul na teh naon nya ?????????
abdi teteurang ….

24. jaenudin - Nopémber 13, 2011

muhun simkuring gaduh usul pami tiasamah koran sunda teh aya rubrik pangajaran basa sunda sarta tulisan sunda na

25. yusuf pengembala software - Méi 16, 2012

kukumahaan ieu abdi mah bade te nyaraho ta abdi mh jama jawa nu hayang bisa basa sunda? abdi menang te blajar basa sunda ka maneh jama sunda?

26. ani pencita para software bermanfaat - Méi 16, 2012

yusuf@nya mahade kumah atuh ri maneh bade rek blajar mah de bari abdi asal dibayarna perjam. maneh jama endi siiieeeeh?

27. raka - Juni 6, 2012

haturnuhun teh, berita nyaeta aya manfaatna, soalna lagi nyari tugas sekolah

28. d - Januari 29, 2013

sunda

29. imron - Juli 24, 2013

abdi hayang koran sunda ngayakeun carpon dina unggal koran nudikaluar keun (di jien)

30. imagenes para el facebook - Séptémber 27, 2013

Hola , No hay duda de que su sitio con navegador Internet problemas .
Cuando miren tu en Safari, que se ve muy bien pero
cuando no obstante, cuando la apertura IE , que tiene algunos asuntos
que se superponen . simplemente quería darle a cabezas rápidos
para arriba! Aparte de eso , excelente site !


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: