jump to navigation

pagelaran damas Pébruari 11, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

sim kuringsakeudeung deui kuring rek mulang ka bandung, rek nepangan nu geulis mojang bandung.
biasana unggal minggu kuring maksakeun.
komo deui poe minggu ayeuna (12 feb 06), di bandung rek aya pagelaran kasenian ti kadamas (korps alumni damas) di hotel horison.
lalakon nu ayeuna dibawakeun nyaeta ‘pilkada di lembur oa’, biasa… naskah jeung sutradarana teh kang ibing.
unggal taun kuring nongton wae ieu pagelaran. (asana mah unggal dua taun, poho:D)

sajaba ti eta..
jam opat engke PERSIB maen lawan AREMA
mudah-mudahan meunang.

tunguan nya… ke dua acara eta (acara kuring jeung nu geulis urang bandung tea mah moal) ku kuring didongengkeun kumaha wae ramena.

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: