jump to navigation

Bulan Langlayangan Peuting / puspajala Pébruari 13, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Bulan Teh Langlayangan Peuting Enung
Nu Ditatar, Dipulut Ku Tali Gaib
Entong Salempang Mun Kuring Miang
Ti Tatar Ti Tatar Sunda
Dipulut Nya Balik Deui Ka Dieu
Ieuh … Masing Percaya

Bedil Geus Dipeloran
Granat Geus Disorendang
Ieu Kuring Arek Miang
Jeung Pasukan Siliwangi
Ka Jogja Hijrah Taat Parentah

Bedil Geus Dipeloran
Granat Geus Disorendang
Ieu Kuring Arek Miang
Jeung Pasukan Siliwangi
Ka Jogja Hijrah Taat Parentah 

Pairan»

1. Kang Zid tea - Nopémber 5, 2007

Tah ieu mah mertelekeun perkawis sumanget maung siliwangi nu kudu hijrah ka jogja dina jaman revolusi. Saha hu tiasa medar hijrahna pasukan siliwangi versi Sunda??? Diantos kang

2. rabbani - Séptémber 4, 2009

sae yeuh kawih nu ieu mah,,, mang koko kitu nya?!


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: