jump to navigation

Samoja / Catrik Pébruari 13, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Kedalna Asih Na Bulan Pinuh Mamanis
Hiji Jangji Pasini Na Resmining Wanci

Mangsa Samoja Jongjon Kembangan
Duh Eulis Langit Lenglang
Angin Rintih Dina Ati Aduh… 

Lalakon Lawas Na Bulan Pinuh Katineung 
Aya Jangji Pasini Nu Henteu Ngajadi 
Mangsa Samoja Geus Ngarangrangan 
Duh Ieuh Langit Angkeub 
Samagaha Dina Hate Duh…. 

Ayeuna Kantun Waasna Jungjunan 
Lalakon Katukang Diteang Ngan Kuciptaan 

Kamari Nu Pamit.. Kamari Nu Pamit 
Datang Deui Na Kalangkang 
Ayeuna Tinggal Ngangresna Jungjunan 
Lalakon Nu Pegat Disambung Ngan Kuciptaan 

Kamari Nu Leungit..  Kamari Nu Leungit 
Rek Lebeng Mo Deui Datang 

Pairan»

1. Kang Zie tea - Nopémber 5, 2007

Alah ieung kang adhi,hatur nuhun lagu samojana. Abdi bet emut 30 tauh katukang, basa sakola di SMP, dina acara perkemahan 17 Agustusan, aya lomba lagu Anggana Sekar, tah lagu Samoja teh lagu wajib, nu dugi ka ayeuna abdi mah apal wae.
Manawi kagungan lagu nu sanesna, mangga pidangkeun. Sawalerna, pribados ge gaduh sababaraha peperenian lagu (diantarana lagu: langit leubeut ku bentang, Wangsit Siliwangi, jrrd, oge jampe pamake nu sok dipake kolot baheula di pilemburan (He he, pokona eusina tangtu teu matak janten sirik). Sok atuh nu hoyong wanoh diantos di blog ieu. Nuhun kang, ngiring numpang nya ?


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: