jump to navigation

Surat Ondangan Pébruari 13, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Geus Jadi Tradisi, Mun Narima Ondangan 
Hiji Pangakuan Tatali Mimitran 
Panyambat Kisobat Anu Luhur Ajenna 
Dasar Hirup Kumbuh Hukum Adat Bangsa 

Ngan Sok Aya Kalana Mun Narima Ondangan 
Sok Ngadadak Baluweng Atoh Campur Jeung Bingung 

Padahal Henteu Dipaksa Moal Matak Jadi Dosa 
Teu Kakurung Ku Ancaman Ey … Korban Prasaan 

Padahal Henteu Dipaksa Moal Matak Jadi Dosa 
Najan Waktuna Teu Datang Ey … Sok Era Panggih 

Bulan Istimewa Nu Hajat Tambah Rea 
Ondangan Marema Rabul Ti Tatangga 

Tinu Jauh Cunduk Tinu Anggang Datang 
Tinu Deukeut Ngaleut Ti Dulur Murudul

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: