jump to navigation

bahasan kabudayan Pébruari 14, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

kuring rada kataji ku sababaraha implengan pamikiran ti kang Yoseph iskandar sareng abah surya (hidayat suryalaga) diantarana ngeunaan sajarah sunda. disebut implengan da bongan cenah kang yoseph mah lain ngandelkeun bukti otentik (fakta) nu kapanggih hungkul, tapi meunang sababaraha implengan nu ngan kaharti ku manehna (cenah…).
ari pamikiran abah surya langkung tiasa nyerep kana hate da anjeunna mah salawasna ngaregepkeun bahasan kabudayan teh tina sisi agama Islam. tulisan-tulisan dihandap ieu kuring sarikeun ti hasil sawala budaya jeung sababaraha tokoh sunda, pernah ditulis ku kuring make basa indonesia. keun we lah jang nu ieu mah ku kuring moal diartikeun deui🙂

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: