jump to navigation

persib-persekabpas Pébruari 15, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

kuring kamari kesel pisan… keur hayang nyarita si wordpress teh ngadon down..

salasa kamari loba pisan pikabungaheun….. nu kahiji moal jauh ti PERSIB😀
meunang deui euy…. 3-2 lawan persekabpas.
kieu dongeng na . . .

babak kahiji karek ge der dua menit, redouane barkaoui geus ngasupkeun jang persib tina tendangan bebas. tapi di menit 28 kabales jadi 1-1.
barkaoui - prbabak kadua PERSIB mingpin deui jadi 2-1, sarua ti cep barkaoui, ayeuna mah ti titk penalti. eh.. si musuh teh ngadon ngabales deui jadi 2-2 di menit ka 75, ayeuna mah nu ngasupkeun teh budak persib sorangan, cep kharis yulianto… make acara bunuh diri sorangan.
untung we di menit 84, cep gendut ngagolkeun deui . . . jadi 3-2.
alhamdulillah…. nepi ka piriwit akhir teu nambahan deui si persekabpas teh.

teuing tah poe minggu isukan.. nu kudu dilawan teh persija. biasana mah sok rame. tapi cenah teu meunang ditongton langsung ka lapangan ku panongton, terus si persija na ge loba pamaen na nu teu meunang maen… maenya make kudu eleh mah?

cag ah…

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: