jump to navigation

kapaut imut Pébruari 15, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Nya didieu naha hate geus kapaut
Nu teu pira salirta nenggorkeun imut
Ngadak-ngadak jadi benten raraosan
Hate ratug cacakan tepang dadakan

Nya ayeuna kapentang panah asmara
Sorot soca sinar cinta tembus rasa
Gurilapna lir inten pinuh permata
Hate ngangkleung kabawa imut salira

Najan tepung harita ukur salangkung
Kapidangdung gandrung liwung ngalanglayung
Aduh… kieu rasana kagembang
Hayang neang.. hayang nganjang..
mustika kembang kamelang

horeng kieu rasana panyakit cinta
pajarkeun teh hese piubareunana
lamun cinta teu miara kana rasa
rasa endah nu taya bandingannana

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: