jump to navigation

Amanat Galunggung ! Pébruari 16, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

Amanat ratu pakuan

 jaga beunangna kabuyutan!
muliyana kulit lasun di jaryan, madan na rajaputra, anteukna beunang ku sakalaih.

nu hartina

jaga lemah cai tina pangjorag deungeun! ajen kulit lasun dijarian leuwih mulya ti batan lemah cai diranjah deungeun.

Pairan»

1. Diok - Maret 24, 2008

help kampung budaya di bogor from distruction..

Unit Kegiatan Mahasiswa Seni Budaya Universitas Pakuan, Bogor


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: