jump to navigation

B A S A Pébruari 16, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

basa teh ciciren bangsa
leungit basana leungir bangsana
ngamomorekeun basa pribadi
tandana henteu boga temah wadi

basa teh amanat ti nu kawasa
mopohokeun basa indung bapa
tandana taya karumasa ka karuhunna

basa teh gambaran eusining rasa

basa teh gapura budaya bangsa
nyukcruk basa bakal tepung jeung pribadina
cul basana lesot bangsana!

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: