jump to navigation

mawar bodas Pébruari 25, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

mapay jalan satapak
ngajugjug ka hiji lembur
henteu karasa capena
sabab aya nu diteang…

hujan angin dor dar gelap henteu aya keur ngiuhan
sanajan awak rancucut teu paduli kajeun teuing

nu penting mah asal nepi ka tempat anu di tuju
rek ngalongok mawar bodas nu moal lila kaala
sugan tea moal gagal kembang
geus aya nu boga
balik teh asa ngoleang lempang ge asa ngalayang

teu kasawang ti anggalna
teu kapikir titadina
Lamun bakal nyeri hate hoream teu sudi teuing
mikiran pipanyakiteun… mikiran pipanyakiteun

Pairan»

1. ujang asgar - Nopémber 25, 2007

salam kenal ti abdi, urang majalengka……….punten abdi nyuhunkeun dikintunan lagu mawar bodas (YAYAN JATNIKA), curug cinulang, cangkuang,……….peryogi pisan yeeuh….soalna abdi nuju di pangumbaraan jauh ti attar sunda……..punten bantosanana, ngke kirim ka email abdi


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: