jump to navigation

ANGIN PEUTING Maret 1, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
3 comments

Angin peuting pang nepikeun salam kuring

ka panutan nutaya laratan nana

anu nyantel ayeuna ukur katresna

ayeuna panutan duka dimana
ka panutan nu kungsi nampana rasa

Angin peuting pang nepiken hariring kuring
katresna ngan ukur kembang tunggara
ukur potret salira baturna nalangsa
Ukur cimata nu jadi ubarna
Rasa kasono teu weleh ngadodoho

Sanajan urang paanggang hate mah paanjang-anjang
Sanajan urang papisah ka gusti urang sumerah diri

Kieu nasibna kedah kieu takdirna