jump to navigation

ANGIN PEUTING Maret 1, 2006

Posted by adhiawardana in Lagu Sunda.
trackback

Angin peuting pang nepikeun salam kuring

ka panutan nutaya laratan nana

anu nyantel ayeuna ukur katresna

ayeuna panutan duka dimana
ka panutan nu kungsi nampana rasa

Angin peuting pang nepiken hariring kuring
katresna ngan ukur kembang tunggara
ukur potret salira baturna nalangsa
Ukur cimata nu jadi ubarna
Rasa kasono teu weleh ngadodoho

Sanajan urang paanggang hate mah paanjang-anjang
Sanajan urang papisah ka gusti urang sumerah diri

Kieu nasibna kedah kieu takdirna

Pairan»

1. zaky khozach anginpeuting - Juni 27, 2007

salam, sampurasun…
urang tukera link…kumaha…

2. ikin - Juli 17, 2008

kang hatur nuhun pisaj tos aya lirikna.. kuama upami nganggo MP3na..
asa na teh langkung paten..

3. LieZMaya - Nopémber 26, 2008

mp3na aya di 4shared, pilari geura


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s