jump to navigation

si kuring April 7, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

 asa geus lila kuring nyeiun tulisan di ieu blog, tapi asanamah can pernah nuliskeun diri sorangan nya.

kuring teh urang bandung aseli. bapa-ibu duanana ti bandung. kuring babar di bandung. kuring leutik ulin di bandung. kuring mimiti sakola di bandung. kuring mimiti bobogohan di bandung. kuring kuliah di bandung. kuring gawe mimiti di bandung. kuring rencanana rek kawin di bandung oge.

tapi dua taun katukang kuring meunang tugas gawe di cirebon.
jadi rada kaseredkeun ka-bandungan si kuring teh😀

tiket sahabatdua taun kuring bulak-balik bandung-cirebon.
biasana unggal poe jumaah atawa sabtu kuring ka bandung, terus poe minggu sore atawa senen isuk kuring balik deui ka cirebon.

cape sih… komo baheula mah, basa kabogoh kuring nu baheula aya di cirebon keneh, jadina teh hoream ninggalkeun cirebon teh😀

kabogoh kuring nu ayeuna (piistrieun) urang bandung. kuring jadi sumanget deui bolak-balik teh, da aya nu bisa ditepungan di bandung na😀
tanggal dua kamari (april 06) kuring nga-khitbah manehna. cincinmudah-mudahan bisa lungsur-langsar nepi ka jadina, Amin.

kuring gawe nguruskeun dagangan barang-barang telekomunikasi. ruanganlumayan lah, rada ayaan jang hirup. meungpeung ngora keneh, dibere keneh sehat ku Gusti, jadi mangpaatkeun jang nu karieu.

niat si kuring mah, umur 30 engke kuring geus boga padumukan nu matuh, boh di cirebon atawa di bandung. doakeun we nya.

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: