jump to navigation

Agenda Taman Budaya Méi 1, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

ti kamari kuring hese rek posting di ieu blog. teuing kunaon, tapi jigana mah aya masalah dina koneksi di kantor kuring na.
basa di bandung kuring meunang booklet taman budaya taun 2006. coba tebak saha nu jadi kepala taman budaya ayeuna ??………………. pa Idin!!! nya leres.. pa idin nu baheula deukeut jeung barudak fokalismas. kamari ge ingeteun keneh ka kuring jeung barudak, ngan pedah cenah barudak teh ayeuna mah geus hese dikontak, manehna geus nyieun jadwal kasenian ti sanggar-sanggar lian, loloba na mah binaan stsi jeung upi. keun we lah, nu pentingmah kasenian sunda hirup deui.
jadwal ti bulan mei we nya.. da bulan april mah geus kaliwat😀

– Saptu 6 Mei 2006 : Longser ‘Mandor Bangor’
– Saptu 13 mei 2006 : Dramatari ‘Dalang jeung Wayang’
– Saptu 20 Mei 2006 : Dramatari ‘BONGKAR KANDANG’
– Saptu nepi Kemis 20-25 Mei 2006 : Pameran Seni Kriya Topeng & Batik
– Saptu 10 Juni 2006 : Kabaret remaja ‘terjebak’
– Saptu 17 juni 2006 :Seni ‘Rebutan Cai’
– Saptu 24 Juni 2006 : ‘Musikalisasi & Dramatisasi Puisi Sunda’ nu dieusian ku: Godi Suwarna, Dian Hendrayana, Euis Balebat, Sarabunis, Chye retty Isnendes, jrrd
– Saptu 8 Juli 2006 : ‘Kariyaan’
– Saptu 15 Juli 2006 : Drama Suara ‘RUHAK PAJAJARAN’
– Saptu 22 Juli 2006 : SAMPYONG
– Saptu 29 Juli 2006 : KAWIH PUPUH SUNDA
– Saptu 5 Agustus 2006 : ANEKA SENI Kota Bandung
– Saptu 12 Agustus 2006 : – Dramatari ‘NYAI SUMUR BANDUNG’
– ‘GALURA RASA’
– Saptu 26 Agustus 2006 : ‘RONGGENG JALINGEUR’
– Saptu 9 September 2006 : REOG RENGKAK SAKETAK
– Saptu 16 September 2006 : BABAD DERMAYU
– Saptu 25 Nopember 2006 : NYAI SITI
– Saptu 2 Desember 2006 : TOPENG LOSARI
– Saptu 9 Desember 2006 : Dramatari LUTUNG KASARUNG
– Saptu 23 Desember 2006 : ULIN KOBONGAN
– MInggu 31 Desember 2006 : BAJIDORAN

tah . . . sakitu heula. rada2 can puguh sih, asa lolobana teh dramatari, ari kasenian tradisi na kamana nya ?

ke ku kuring rek ditanya ka pa idin di bandung. cag.

Pairan»

No comments yet — be the first.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: