jump to navigation

Lieur Méi 17, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

asa geus lila kuring teu ngeusian ieu posting.
lain teu hayang, da unggal poe ge ku kuring dibuka wae. ngan teuing kunaon, rek nulis teh meni hese pisan… lain kuring nu hese na… wordpressna tara bener mukana. pasti we tulisan na teh ‘done but with error page’. jadi kuring teu bisa nulis nanaon…

teuing yeuh nu ieu. sugan ku kuring bisadi postingkeun. mun teu bisa keneh wae berarti moal aya nu maca ieu tulisan😀

Pairan»

1. aduy_item - Oktober 28, 2006

jiga nu aral kitu, kunaon atuh?
Wilujeng boboran siam ah
punten we ngarewong

2. nana supriatna - Maret 26, 2007

mana tulisana deui atuh, ditambahan sing loba urang sok kanger ka lembur ari maca tulisan sunda teh


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: