jump to navigation

tunduh wae Juni 29, 2006

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

Alhamdulillah…. kakarak ayeuna deui si wordpress teh rada bener. mudah-mudahan isukan ge angger bener ngarah kuring bisa unggal poe nyieun tulisan.

‘Dunia piala’ nu kamari kuring tulis didieu leungit tanpa rebi hilang tanpa kerana, da duka kunaon geuning sangeus di post teh ngadon error. kuring hoream kudu nulis deui ti mimiti mah, da eta mah gerentes hate saharitaun. kuring na ge geus poho deui eusina.

geus ampir tilu minggu ti mimiti piala dunia dimimitian kuring teu weleh nongton kabeh pertanfingan. aya rasa puas kana batin mun geus nongton teh. resep atuh da… tapi nya kitu tea, akibatna unggal peuting begadang teh, isuk-isukna hudang teh sok kabeurangan wae. jadi kuring mending mondok di kantor ngarah teu kabeurangan gawe na ge. tapi mondok di kantor teh aya oge akibatna. sare jadi teu ngeunah, da kudu pasesedek jeung babaturan, bari sarena lain di kasur. cukup diamparan karpet atawa di korsi. pokonamah isukna teh teu ngareunah awak lah…. beda pisan jeung di imah mah.

tinggal opat bulan deui kuring ngabujang teh. mun euweuh halangan, ku Alloh di idinan, kuring rek jatukrami jeung nu geulis urang bandung tea. nepi ka ayeuna tanggal geus ditetepkeun, tempat geus di booking. nu can disiapkeun teh diantarana konsumsi, undangan jeung kasenian. rencanana mah unggal sabtu-minggu mun kuring ka bandung rek ngilu ngurusan, karunya si eneng cape sorangan.

pagawean, Alhamdulillah, ayeuna ge keur lancar. mun diparengkeun oge, senen hareup teh kuring geus gawe di pt sorangan. rencanana poe ahad rek ngarumpul komisarisna, kuring mah rek ka bandung ah… sono.

tanggal 28 kamari kuring geus narima motor anyar. geus karasa butuh yeuh aya alat transport teh. da make mobil geuningan mahal pisan, teu kuat ku ongkosna. sugan we ku si supra biru jadi bisa ngirit deui kuring teh. ngan nomor jeung stnk na can beres.. biasana 2 mingguan cenah dijieun na teh. ayeuna si motor teh ngan bisa dipake ti kantor ka imah we hungkul.

jumaah ayeuna kuring balik masih make beus, mudah-mudahan minggu hareup mah geus bisa naek si supra biru tea.

persib gagal total. di liga jeung di copa manehna teu bebenangan pisan. kuring ngan bisa ngilu sedih. awas we mun taun hareup ge masih keneh kieu… moal dilalajoanan deui sih ku kuring… har… naon rugina jang persib nya? *_*

ghana ge gagal. kamari eleh ku brasil. padahal mun ningali maen na mah atuh da kudu meunang. aralus maen na teh, kerjasamana ge hade. ngan katingali kurang pangalaman hungkul. jadi eleh.

kumaha nya kaayaan kota bandung?
masih keneh bararau kitu?
masih keneh mararacet kitu?
masih keneh loba nu geulis teu nya ?😀

Pairan»

1. Jamparing - Juli 27, 2006

Kang Adhuy, hatur nuhun parantos kersa muka blog anu diserat dina basa Sunda. Kukituna kami reueus tiasa numbukeun blog salira tina situs kami.

2. TestName - April 21, 2007

test comment

3. TestName - Méi 2, 2007

Test myfunction comment

4. zxcvxz - Juni 12, 2007

sdgdssddsg

5. adi - Juni 26, 2007

hatur nhn tos ditepangkeun di lkmm

6. Kang Zid tea - Séptémber 2, 2007

Nyoreang alam ka tukang
Hiji lembur nyingkur di pakidulan banten, teuing ku endah, walungan cimancak herang ngagenyas, loga leuwina, panjang parungna, parakana pinuh ku batu pacampur keusik. Basa budak taun 70an, barydak lembur memeh sakola matandi, ngojay bari ngalun di keuwi, pabeubeurang, memeh sakola madrasah geuis ancrub deui ka walungan, pasosore memeh sholat magrib jeung ngaji geus pating pucunghul deui, bari aya tambahan pangaresep khususna keur budak lalaki, nyaeta masang bubu. “Ngala lauk bari ngimpi” cek istilah barudak mah. Lamun usum hujan, beu eta Cimnacak mokaha caah, sakapeung mah caah dengdeng. Kolot budak sarigep ngalaan suluh nu kabawa palid. Ayeuna Cimancak tinggal waasna, caina ngerelek sagede buntut beurit, mun hujan, caah rongkah jiga nu marah, ngadudut, ngarambetan sagala sisi wahangan, jiga nyungkun nganaha-naha, bongan leuweung pangumpulan cinyusu beak dibukbak, koredas ku kasarakahan manusa . Cag ah

7. free themes - Juni 20, 2014

Superb blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost
on everything. Would you recommend starting with a
free platform like WordPress or go for a paid option? There
are so many choices out there that I’m completely confused ..
Any tips? Many thanks!

8. http://budostal4.pl/?p=73 - Agustus 25, 2014

Everything is very open with a really clear explanation of the issues.

It was definitely informative. Your website is very useful.
Many thanks for sharing!

9. new games just out - Séptémber 3, 2014

We’re a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.

Your web site offered us with helpful information to work on. You have done an impressive task and our whole community
will probably be grateful to you.


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: