jump to navigation

Ngahirupkeun (deui) sundanet.com Juni 6, 2007

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

Minggu kamari si kuring ditepangkeun deui sareng baraya ti sundanet.com nyaeta kang beni sareng teh lina. geus lila pisan kuring teu tepang, puguh sono nu aya bari kabeneran loba nu rek ditanyakeun ka aranjeuna.
geus lila kuring reueus ka masalah kasundaan, utamana kana masalah seni jeung budaya urang sunda. baheula mah, asana ti taun 2001, lamun neang masalah kasundaan nu dibuka teh kahiji situs sundanet.com, da didinya kuring bisa manggihan referensi nu lumayan lengkep masalah budaya jeung kasenian sunda teh.
ari kadieunakeun mah kuring geus jarang mukaan deui, da geuning ti mimiti nepi ka ayeuna teh eusina ngan kitu-kitu wae, asa can aya parobahan nu saluyu jeung motona ‘ngigelan jeung ngigeulkeun jaman’.
ari geus ngobrol panjang mah jeung kang beni teh, geuningan nu dipikahayang ku rengrengan sundanet.com ge sarua, nyaeta ngahirupkeun deui situs http://www.sundanet.com. keun ari masalah nyieun deui tampilan situs ku gaya anyar mah gampang,  ngan nu jadi masalah nyaeta kumaha ngajaga kahirupan eta situs.
atuh kudu aya saratna, diantarana teh aya komunitas nu matuh di eta situs, warta atawa caritaan ngeunaan sunda nu ‘up to date‘, jeung sajabana.
kuring jeung rengrengan dimenta tulung jang ngadesain ulang situs sundanet jeung neangan cara kumaha ngarah bisa langgeng.

sok kuring rek menta tulung deui ka baraya…. manawi gaduh usul jeung saran naon wae nu kudu aya di eta situs, mangga urang diskusikeun.

Pairan»

1. duh Jungjunan - Juli 28, 2007

uluh, syukur alhamdulillah atuh pami kitumah, simkuring ngiring bingah…kasenian sunda teh geuning tos rada luntur da mung sakedikan jalmi nu masih satia hehe

pami tiasa simkuring hoyong usulan ngadameul forum nu khusus kanggo pakumpulan urang sunda ciga http://www.acehforum.or.id🙂, sigana reuseup pisan da.

Nuhun ah

2. Kang Zie tea - Nopémber 5, 2007

Alhamdulillah, geuning aya keneh nonoman sunda nu prihatin kana “eksistensi” Ki Sunda. Sok atuh ka dulur-dulur, urang geura prung sabilulungan ngahirupkeun tur nanjerkeun budaya Sunda nu luhung ajena. Diantos wartos-wartosna

3. Herna Hermawan - Januari 6, 2008

Wah sim kuring mah satuju pisan ,mun aya forum khusus urang sunda mah asa aya batur ngobrol…pisan

4. kang ahmad - Méi 5, 2008

euleuh kang adhuy….. kumaha damang ?
abdi tiasa ngabantosan naon nya ?

5. Dhanny - Méi 12, 2008

Sami…… satuju sareng anu di luhur….. Kang…. sok ah hudangkeun deui tah sundanet teh….

6. Cucu Ulun - Oktober 5, 2008

Alhamdulillah sim kuring ngiring ngarojong kana pamaksadan salira akang, Komunitas Sunda anu aya boh di Indonesia atanapi di Luar nagri seueur pisan. Patali hate ka tanah Sunda teu bisa di papalerkeun, lamun aya kumpulan atanapi Artikel Sunda, kalintang bungahna ieu hate.Diantos pisan!!

7. android tablet big lots - Pébruari 19, 2014

Great items from you, man. I have be aware your stuff previous to
and you’re simply extremely magnificent. I actually like what you
have acquired here, really like what you’re saying and the way in which during which
you are saying it. You are making it entertaining and you still care for to stay it sensible.

I can not wait to learn far more from you. This is really a terrific website.

8. Dominique - Pébruari 19, 2014

Your mode of telling the whole thing in this paragraph
is truly nice, every one be able to easily understand it, Thanks a lot.

9. pulau tidung - Désémber 5, 2014

When someone writes an paragraph he/she maintains the idea of a user
in his/her mind that how a user can understand it. Thus that’s
why this post is great. Thanks!

10. kasetsombun.com - Séptémber 13, 2015

I go to see every day a few sites and sites to read posts,
except this web site gives quality based posts.

11. domain96542573.com - Maret 8, 2016

The display furthermore takes viewers on intense buying trips where in actuality
the severe couponers purchases hundreds and on occasion even over a thousand pounds’ worth of goods and is in a position to have the stuff regarding next to nothing.
These delivers might take off of particular amount or percentage selected goods.

12. クレンジング酵素0【ゆんころ酵素】口コミと効果! - Juni 1, 2016

初のコメントになります。
女ならやっぱり痩身を毎日意識しますよね。気軽に出来る酵素ダイエットと言えば結論から言えばクレンジング酵素0がNo.1でした。私のホームページに実際に使った効果や口コミを詳しくまとめています。ワキの下のお肉が改善策を探している方はダイエットについて閲覧してみてください。

13. キトー君dx - Juni 4, 2016

キトー君を使ったトレーニングを続けることで、徐々にペニスの皮が伸びてきます

14. 恵比寿マスカッツ麻美ゆま - Oktober 8, 2016

This is my first time go to see at here and i am
truly impressed to read all at single place.

15. OZARK - Oktober 8, 2016

Hi there, its nice post about media print, we all be aware of media is a great source of information.

16. キトー君 - Oktober 19, 2016

包皮口が狭くてペニスの皮を剥けない状態を真性包茎といいます。仮性包茎であれば手で皮をめくれるし、洗って清潔に出来るので問題ないのですが、真性包茎の場合は日常生活やエッチのときなどに不都合が生じるため改善が必要です。一番確実なのはお医者さんに診察してもらうことです。泌尿器科であれば健康保険が適用されますから3割負担で治療が可能ですし、仕上がりの美しさを求めるのであれば美容外科という選択もあります。しかしくっついていなくて、ただ包皮輪が狭いだけであれば、手術すら必要ありません。真性包茎を改善する専用の器具を使えば治すことができます。キトー君という真性包茎を治す器具を使って狭い包皮輪を広げるトレーニングをしていきます。


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: