jump to navigation

Pagelaran Seni Sunda SWS jeung LSS Méi 8, 2008

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

Hiji deui bewara pagelaran kasenian teh…

Swara Waditra Sunda (SWS) Institut Teknologi Telkom (baheula mah STTTelkom) ngayakeun deui kagiatan taunan, mangrupa Pagelaran Seni Sunda nu diayakeun dinten ahad ping 11 Mei 2008 waktuna jam 14.30 WIB  
Tempatna mah di Lapangan rektorat IT Telkom Bandung (terusan buahbatu, dayeuhkolot)

Cenah mah nyokot tema taun ieu teh Mibanda Kasundaan Ku Balarea
                
Eusi acarana:
1.    Lomba galasin                  7.    Kecapi Suling
2.    Upacara Adat                  8.    Musik Inovatif
3.    Degung                            9.    Tari Kolaborasi
4.    Rampak Kendang           10.    Kembang Api
5.    Calung                            11.   Wayang
6.    Bajidor Lisenda              12.    Sisingaan Sandy Putra      

hiji deui, hawar-hawar bejana teh, yen pagelaran LSS nu biasana diayakeun di bulan september, taun ieu mah rek diayakeun tanggal 21 Juni 2008.

Sok ah, geura ramekeun.

Pairan»

1. @chil tea... - Méi 28, 2009

muhun abdimah ngiringan waeee…


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: