jump to navigation

Maskumambang – Mijil Méi 14, 2008

Posted by adhiawardana in pupuh.
trackback

Maskumambang

(pupuh ka sawelas – laras madenda)

 

He manusa mana kaniaya teuing

Teu aya rasa-ras an

Kawula make disumpit

Naha naon dosa kula

 

Naha abong-abong teuing

Nasib abdi jadi hewan

Digawekeun beurang peuting

Dirangket taya ras-rasan

 

MIJIL

(pupuh ka dua belas – laras pelog)

 

Mesat ngapung putra sang arimbi

Jeung mega geus awor

Beuki lila beuki luhur bae

Larak lirik ningali ka bumi

Milari sang rai pangeran bimanyu

 

Aduh gusti nu kawasa

Jisim abdi ageung dosa

Pangna abdi gering nangtung

Reh kasepuh wantun nundung

Pairan»

1. fathul rachman - Séptémber 15, 2010

nuwun
poro rawuh ingkang dahat kinurmatan.


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: