jump to navigation

Pangkur – Pucung Méi 14, 2008

Posted by adhiawardana in pupuh.
trackback

Pangkur

(pupuh ka tilu belas – laras salendro)

 

Seja nyaba ngalalana

Ngitung lembur ngajajah milangan kori

henteu puguh nu dijugjug

Balik paman sadaya

nu timana tiluan semu rarusuh

Lurah begal ngawalonan

aing ngaran jayapati

 

Euleuh itu budak gembul

Awak gembru bayuhyuh gawena kedul

ukur heuay jeung nundutan

Ka sakola unggal poe kabeurangan

Hey barudak tong nurutan

Kanu gembul kokomoan

bisi kedul jeung ogoan

awal akhir katempuhan


Pucung

(pupuh ka opat belas –  laras salendro)

 

Lutung buntung luncat kana tunggul gintung

Monyet loreng leupas luncat kana pager dengdek

Bajing kuning jaralang belang buntutna

 

Hayu batur urang diajar cing suhud

Ulah lalawora bisi engke henteu naek
Batur seuri urang sumegruk nalangsa

Pairan»

1. book of ra kostenlos - Méi 10, 2015

Hello to every one, it’s genuinely a good for me to pay a quick visit this
site, it consists of precious Information.


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: