jump to navigation

ᮊᮥᮓᮤᮠ᮪ᮚᮀ ᮕᮏᮏᮛᮔ᮪ ᮙᮤᮀᮌᮥ ᮃᮚᮩᮔ Nopémber 18, 2008

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
1 comment so far

ᮜᮙᮥᮔ᮪ ᮒᮩ ᮃᮚ ᮠᮜᮍᮔ᮪, ᮞᮘ᮪ᮒᮥ ᮃᮚᮩᮔ ᮓᮤ ᮕᮓᮦᮕᮧᮊᮔ᮪ ᮊᮥᮓᮤᮠ᮪ᮚᮀ ᮕᮏᮏᮛᮔ᮪ ᮘᮛᮤᮞ᮪ ᮍᮥᮜᮙ᮪ ᮒᮧᮊᮧᮠ᮪ ᮎᮤᮃᮔ᮪ᮏᮥᮛᮔ᮪ ᮔᮥ ᮌᮩᮞ᮪ ᮙᮧᮃᮜ᮪ ᮘᮤᮛᮩᮊ᮪ ᮓᮩᮄ, ᮑᮈᮒ ᮊᮀ ᮌᮔ᮪ᮌᮔ᮪ ᮌᮛ᮪ᮙᮔ, ᮕ ᮄᮚᮥᮞ᮪ ᮝᮤᮛᮓᮤᮛᮦᮏ, ᮘᮥ ᮉᮄᮞ᮪ ᮊᮧᮙᮛᮤᮃᮂ ᮏᮩᮀ ᮜᮧᮘ ᮓᮩᮄ.

ᮘᮤᮜᮤᮠ᮪ ᮕᮛ ᮝᮛ᮪ᮌᮤ ᮃᮚ ᮙᮤᮔᮒ᮪ ᮊᮔ ᮘᮠᮞᮔ᮪ ᮒᮨᮙ᮪ᮘᮀ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮎᮤᮃᮔ᮪ᮏᮥᮛᮔ᮪ ᮓᮤᮠᮒᮥᮛᮔᮔ᮪, ᮍᮝᮤᮒᮔ᮪ ᮒᮘᮥᮠ᮪ |᮱᮳| ᮓᮤ ᮎᮤᮌᮓᮥᮀ ᮞᮨᮜᮒᮔ᮪ ᮠᮤᮏᮤ ᮔᮧᮙᮨᮛ᮪ |᮲᮲| ᮘᮔ᮪ᮓᮥᮀ.

ᮃᮒᮔᮕᮤ ᮊᮧᮔ᮪ᮒᮊ᮪ ᮞᮤᮙ᮪ ᮊᮥᮛᮤᮀ ᮓᮤ |᮰᮲᮲᮷᮰᮱᮴᮵᮶᮷᮹|

ᮎᮌ᮪

teu tiasa maca postingan dihandap? Nopémber 4, 2008

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
1 comment so far

ulah heran..
kumargi aksara sunda teh masih keneh teras dikembangkeun, seratan dihandap teh mung tiasa dibaca dina aksara sunda upami di komputerna parantos di installkeun font sunda tea 🙂

sok ah urang dukung babarengan, kumaha carana sangkan aksara sunda bisa jadi aksara nu universal, jiga aksara arab atawa kanji.

cag heula nya . . .

nyobian posting dina aksara sunda Nopémber 4, 2008

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
9 comments

ab;di UrN sun;d

ay]n kpn;[cnn; tugs; di ngri gunuN jti

ab;di UrN sun;d

nh t] m]nN resep; kn budyn?