jump to navigation

teu tiasa maca postingan dihandap? Nopémber 4, 2008

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

ulah heran..
kumargi aksara sunda teh masih keneh teras dikembangkeun, seratan dihandap teh mung tiasa dibaca dina aksara sunda upami di komputerna parantos di installkeun font sunda tea🙂

sok ah urang dukung babarengan, kumaha carana sangkan aksara sunda bisa jadi aksara nu universal, jiga aksara arab atawa kanji.

cag heula nya . . .

Pairan»

1. chaerun - Juli 19, 2013

taah eta mah kang kedah dirojongna ku ahli pulitik, da urang teh so kadolen kana aksara sorangan, kilangbara ngarti bet teu wawuh2 acan gening…


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: