jump to navigation

judulna mah keur diajar dasar-dasar kacapi tembang :) Januari 9, 2009

Posted by adhiawardana in Urang Sunda.
trackback

geus sababaraha waktu katukang, si kuring ngamimitian diajar kacapi tembang, rada hésé ogé geuning ngarubah téhnik ngacapi, nu biasa kana kacapi kawih ayeuna pindah ka tembang.
ah, ceuk batur téh, lain hésé meureun… kuring na wé nu bodo héhéhéhé🙂

pokona mah kuring ngan hayang ngabagi naon nu geus diajarkeun ku guru kuring, kang Juli Kartawinata, ka kuring. kieu cenah pedaran ti anjeuna.

Kahiji mah apalkeun heula pola dasar nu jiga kieu:

téknik Cacag

pola Cacag

saterusna

téknik Beulit

pola Beulit

téknik Golosor

pola Golosor

pola Papageran

pola Papageran

Pola Golosor deui

Pola Golosor deui

pola Gulung

pola Gulung

Terus ari geus apal mah sakabéhna dihijikeun.

Anu warnana BEUREUM téh minangkana panangan Kenca—Anu warnana hideung téh panangan katuhu.
peun heula nya… ké urang teruskeun deui, sakalian jeung conto dina mp3 na.

Punten ah si kuring mah sok nyanyahoan….

Pairan»

1. iwan gardan - Pébruari 9, 2009

lieur keneh kang…

2. Aegis Code - Pébruari 10, 2009

ke..ke.. ari tembang sanreng kawih bentenna naon nya kang..?

3. harismansopandi - April 7, 2009

hatur nuhun…… tambih deui ajarana kang

4. ciburuan - Nopémber 30, 2010

janten hoyong diajar ngacapi deui ieu teh. kapungkur kantos bade diajar, mung henteu tutas, pugag di tengah jalan.

kamari-kamari diajar di bumina rerencangan, teu lekasan nembe sakedik atos teu tiasa da patebih sareng rerencanganana….

5. Aki Eman - Nopémber 4, 2011

Assalamualaekum, sampurasun!
Nuju angkat ka mana, geuning asa tariiseun kieu ieu teh? Bapa Adhiawardana posting taun 2009 ayeuna tos 2011 angkat ka mana bae? Hapunten pribados cologog kumawantun dongkap ka ieu blog. Mugi aya dina panangtayungan Allah SWT.

adhiawardana - Januari 4, 2012

Hapunten pisan, sanes maksad ngantunkeun ieu blog, mung waktos kanggo online ayruna kawates pisan mung tiasa saukur ngawaler email. Insya allah pami diparengkeun mah urang lajengkeun cacaritaan didieu🙂

6. bergerrivera14180 - April 8, 2016

Wow, that’s what I was searching for, what a information!npresent here at this website, thanks admin of this web page. Click http://link.mx/hool08200


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: